GALLERIA

Galleria koostuu albumeista, jotka on muodostettu koulun entisten oppilaiden vanhoista valokuvista sekä muusta Forssaan ja Forssan yhteilyseoon liittyvästä aineistosta.Myös tekstiaineistoja voidaan julkaista jos niitä saadaan.

Kaikkia niitä, joilla on tällaista materiaalia, pyydetään ystävällisesti toimittamaan sitä julkaistavaksi joko paperi- tai negatiiviaineistona osoitteeseen Jari Helminen, Lutukkakuja 9 15100 Lahti tai tallennettuna .jpg-tiedostoiksi cd-levylle ilman kuvankäsittelyä resoluutiolla 600ppi ja pakkaustasolla 8...10. Jos kuvia on vain vähän, voi ne lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen jariarkhelminen.fi. Yksittäisen lähetyksen koko ei saa ylittää 8 megatavua, joten isommat määrät tulee jakaa useampiin eriin. Paperikuvien taakse kannattaa kirjoittaa tietoa kuvasta ja siinä olevista henkilöistä sekä kuvan ottoaika jos sen vielä pystyy muistamaan. CD-levyn mukaan kannattaa laittaa erillinen kuvaluettelo, josta vastaavat tiedot ilmenevät. Tämä ei ole pakollista, mutta palvelee muita kuvista kiinnostuneita. Jokainen saa paperi- ja negatiivimateriaalinsa varmasti takaisin erinomaisessa kunnossa kun muistaa laittaa mukaan yhteystietonsa.

Valokuvien ohella voimme koota Galleriaan muunkin tyyppistä aineistoa. Joitakin esimerkkejä:
- Koululaisen muistikirja 1920-21, muutama poimittu sivu
- Luokan IIIC lauluvihkomoniste vuodelta 1978

Tähän mennessä saadut kuvat löytyvät alla olevan linkin kautta. Kiitos niiden lähettäjille. Kuvien joukossa on tunnistamattomia henkilöitä ja luokkia/vuosia. Jos joku voi auttaa täydentämään tietoja, otamme kiitollisuudella vastaan.